Villkor, Byten & Reklamation

Villkoren i denna returpolicy gäller för alla kunder som köper produkter från Konstnärsfabriken.se

              

Leveranstid

Order behandlas normalt inom 5 arbetsdagar. Dock kan dock ta något längre tid under våra utbildningsdagar, mässor, semester samt helgdagar.
 

Fraktberäkning

Fraktfritt gäller för kunder i Sverige vid order över 300 SEK. 
Om kund skriftligen begär telefonavisering vid beställning, debiteras detta enligt utlägg, för närvarande SEK 140:-/ sändning. 
 
Har vi missat något i din leverans?
Fellevererade varor eller om din order inte är komplett enligt följesedeln skall detta skriftligen meddelas till oss senast efter 5 dagar efter leverans.

Reklamationer
Mottagaren skall alltid förvissa sig om att rätt produkt antal är mottagna, samt notera synliga skador vid mottagandet. Är skadorna stora, ta ej emot paketet och gör en reklamation hos fraktbolaget (Postnord/DHL).
 
Ångerrätt / Ej uthämtat
För gjord beställning som ej hämtas ut hos postombud eller nekar mottagandet av leveransen, debiteras du på fraktkostnaden som uppstod vid leveransen till dig samt på returen till oss
Vid ångerrätt står du som kund för returfrakten.
Produkter som du mottagit av misstag kan returneras. Förutsatt att vi tar emot dem i perfekt skick och inom 5 arbetsdagar efter att vi levererat produkterna till dig kommer vi att kreditera din order. Vi inte kreditera dig för någon öppnad produkt.
Alla skadade eller felaktiga produkter som returneras testas av oss vid mottagandet. Om det visar sig att någon produkt inte är skadad eller felaktig kommer den att returneras till dig och du debiteras kostnaden för frakt.
Om det visar sig att någon produkt är skadad eller felaktig återbetalar vi kostnaden för den produkten i sin helhet på samma sätt som du betalade.
Du ansvarar för frakt- och förpackningskostnaderna för att returnera produkterna till oss av någon anledning, utom när vi har kommit överens om att betala för sådana kostnader.
Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte.
RETURNERA DIN ORDER
  • Om du vill returnera någon produkt, vänligen kontakta oss på info@konstnarsfabriken.se först.
  • Se till att du inkluderar din individuella returreferens när du returnerar dina artiklar.
  • Se till att de returnerade artiklarna är ordentligt förpackade. Vi tar inte ansvar för produkter som returneras som går förlorade eller skadade under transporten. Det rekommenderas att du använder spårsändelse.
  • Om ovanstående procedur inte har följts korrekt förbehåller vi oss rätten att inte behandla returerna.
 
Restorder
Restorderbevakning sker generellt automatiskt, om kunden/köparen ej meddelat oss skriftligen att så inte skall ske. Undantaget är även produkter i våra veckoerbjudanden och kampanjer. Restorder behandlas och skickas, så snart produkten är i lager.
 
Betalningsvillkor
Betalning sker med Klarna, kortbetalning eller med SWISH till 123 657 0980 (Svensk Ögondesign AB).
 
Reservation mot slutförsäljning
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett brett produktutbud. Många artiklar tas endast hem i begränsad upplaga tyvärr hinner vi inte alla gånger att ändra lagerstatus i webbshopen, vilket kan innebära att varorna är slutsålda, se punkten Restorder.
 
 
Priser
Alla priser är angivna inklusive moms. Konstnärsfabriken förbehåller sig rätten att kompensera sig för ökande kostnader utanför vår kontroll, t ex ökade transportkostnader, valutaförändringar eller ökade råvarupriser. Vi förbehåller oss rätten att genomföra prisjusteringar löpande, utan informationsskyldighet eller särskild avisering till enskild köpare.
 
Allmänt
Konstnärsfabriken reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida. Detta inkluderar även färgåtergivning, felskrivning i text samt prissättning.
 
Falska beställningar
Observera att alla beställningar loggas med IP-adress och tidpunkt. Alla falskbeställningar polisanmäles.
 
Force Majeure
Vi är ej ansvarig för följder av sådant hinder i verksamheter som förorsakats av myndigheternas åtgärder, strejk, lockout, krig, internetnedgång, importförbud eller andra omständigheter utanför VÅR kontroll.

Så blir du återförsäljare
Du blir återförsäljare genom att ansöka om att bli återförsäljare. Skicka ett mail till info@konstnarsfabriken.se eller fyll i detta formulär
Återförsäljare kan DU bara bli om du tänker sälja våra produkter vidare.

 

Organisationsnummer: 556986-8929 
Telefonnummer:  +46 (0) 10 - 585 64 55
E-postadress: info@konstnarsfabriken.se